DadoDans | Gaia Gonnelli

Gaia Gonnelli is artistiek leider en oprichter van Dadodans. Met Dadodans creëert ze associatieve, intieme en prikkelende multidisciplinaire dansvoorstellingen voor jonge kinderen.

De voorstellingen Ondersteboven 2+ ( Dansmakers en Dadodans productie) en de voorstelling Kleur 2+ ( Dansmakers Amsterdam en Festival 2 Turven Hoog productie) toerden vanaf 2012 tot 2016 uitgebreid in Nederland en in het buitenland. Kokers 3+, de nieuwe voorstelling van Dadodans, zal in premiere gaan in september 2016 bij Dansmakers podium in Amsterdam.

Klant vraag

Dadodans vroeg aan Studio van Pelt om het concept en uitwerking van de huisstijl op diverse middelen zoals de campagne te ontwikkelen. Het logo met een verwijzing naar DADA werd de basis van de vormgeving. De diagionale vlakken worden verder uitgewerkt in de communicatie middelen van het project voor de voorstelling 'KoKERS'.

Ontwikkeling en uitwerking van het affiche en flyer.

Voor de promotie van de dansvoorstelling KoKERS werd een fotoshoot georganiseerd in samenwerking met uitvoerende dansers Bryan Atmopawiro en Niels Weijer. Fotografie en ontwerp Jeroen van Pelt voor het campagnebeeld van 'Kokers' en toepassing op het affiche en de flyer voor de dans voorstelling.


Dadodans|Gaia Gonnelli is in 2014 opgericht door Gaia Gonnelli. Tot begin 2016 is zij als artist in residence verbonden aan Dansmakers Amsterdam. Dansmakers produceerde Kleur (2013). Ondersteboven (2014) en Kokers (2016) zijn een coproductie van Dadodans en Dansmakers Amsterdam.

RVCC Rinske Verdult | communicatie in cultuur, zorgde voor de publiciteit van DadoDans.

Exten

zie http://dadodans.nl

en https://www.facebook.com/GaiaGonnelliStichtingDado.nl/